Conferința Asociației Internaționale pentru Studii de Calitatea Vieții - Studii de calitatea vieții: măsuri și obiective ale progresului societăților, 19-23 iulie 2009, Florența, Italia - Pop, Cosmina-Elena (Calitatea Vieții, 2010)
Without abstract