„Sunt optimist în privinţa şanselor ţărilor din est de a-şi armoniza sistemele statului bunăstării cu cele ale Europei Occidentale”. Interviu cu prof. dr. Wolfgang Zapf - Bălțătescu, Sergiu (Calitatea Vieții, 2002)
Without abstract