Conferința internațională „Era-Age” - Walker, Alan (Calitatea Vieții, 2007)
În luna iunie, 2006, Bucureştiul a găzduit lucrările conferinţei „Era–Age”, susţinute de către participanţii la un consorţiu internaţional de cercetare ştiinţifică, coordonator prof. Alan Walker (Marea Britanie), personalitate ştiinţifică remarcabilă. Reproducem, în continuare, comunicarea susţinută de către profesorul Walker, precum şi sinteza concluziilor de la cele patru grupuri de lucru ale conferinţei.